Slut dørtrinnet af med gode fejelister fra nettet

Mange danskere vægrer sig ved at betale for en håndværker, når der skal foretages reparationer og vedligeholdelse i hjemmet. De foretrækker at klare det selv, med hjælp fra DIY-videoer fra nettet. Og man kan faktisk lave en hele del selv, uden en længerevarende håndværkeruddannelse. Det er ikke raketvidenskab at skrue gipsplader op, og man kan sagtens selv skifte en planke eller to på terrassegulvet. Man bliver bedre og bedre til det håndværksmæssige jo mere, man gør det.

Der er heller ikke mange, der ikke kan finde ud af at sætte fejelister ved et dørtrin. Her kan man sagtens spare udgifterne til en håndværker. Og man kan også nemt få fat i de rigtige Fejelister i byggemarkedet, hvis man ellers har målt lidt op på forhånd. Listen skal selvfølgelig ikke være for høj i forhold til dørtrinnet, det er klart, men det kan man nemt måle sig frem til. Og med de rigtige dykkersøm og en ikke alt for stor hammer, så kommer man hurtigt i mål med det dørtrin.

Tætning af kanter

Hvis der er sprækker i kanterne af gulvet, hvor kold luft kan strømme ind, så kan man slå Fejelister på, så man får lukket for tilstrømningen. Normalt plejer påsætning af paneler og kantlister at klare den side af sagen, men det kan også være både praktisk og smukt med fejelister, som er lidt bredere. Det er gjort før med succes, så hvorfor ikke prøve igen? Man skal ikke være bange for at prøve nye ideer af, når man er en fuldbefaren gør-det-selv-person, og har sluppet sin virkelyst fri i hjemmet.

Find det hele online

Hvis man ikke orker at køre til byggemarkedet og vade rundt fra afdeling til afdeling, så kan man købe det hele på stark.dk. Her får man hele byggemarkedet hjem i stuen, og her kan man i ro og mag finde de ting, man skal bruge til sit projekt. Uanset om man mangler paneler, Fejelister til dørtrin eller gipsplader til væggene, så kan man finde dem her. Man bliver aldrig træt i benene – det hele er kun et klik væk.