Ingredienser
Dadler med mandelfyld:
økologiske dadler
smuttede mandler
parmaskinke
Champignon i hvidløg:
markchampignon
hvidløg
olivenolie
citronsaft
persille
Stegt brød med marineret and:
hjemmebagt brød
olie
rygeost
danablu ost
portvin
berberi andebryst
Marinade:
saft af 1 citron
2 cl. god balsamico
2 tsk. flydende honning
2 cl. soya
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Dadler med mandelfyld:
Tag stenen ud af dadlen og erstat med 1 mandel. Et tyndt stykke parmaskinke rulles om. Bages ca. 10 minutter ved 180 grader.
Champignon i hvidløg:
Skær svampene i halve. Rist dem på panden i lidt olie til de er møre, ikke mørke. Læg svampene i et lille ildfast fad, overhæld med olie og tilsæt resten af ingredienserne.
Stegt brød med marineret and:
Lad andebrystet ligge i marinaden i 24 timer. Steg brødet på panden i rigeligt olie. Drys med salt og vær ikke nærig med det.
Bland ostene – lige dele og smør blandingen på de afkølede brød. Toppes med tynde skiver af marineret and.
3 nemme tapas er bragt i samarbejde med Lamper fra lampeexperten.dk