Aubergineruller med skinke

6-8 pers.

Ingredienser

2 auberginer – eller squash
salt
2 spsk. olie
150 g parmaskinke i skiver
1 bdt. basilikum
200 g frisk mozzarella
1 løg
1 spsk. olie
1 ds. knuste tomater
1 spsk. tomatpure
½ tsk. sukker
1/8 tsk. cayennepeber

Fremgangsmåde

Skyl auberginerne og skær dem i ca. 1 cm. tykke skiver på langs.
Drys aubergineskiverne salt og lad dem ligge i 20 minutter. Dup dem tørre.
Varm olien på en stegepande og steg skiverne ca. 2 minutter på hver side. Læg dem på køkkenrulle.
Læg en skive parmaskinke og et basilikumblad på hver aubergineskive og rul sammen.
Skær mozzarellaen i tern. Sæt dem på rullerne med en tandstik.
Hak løget og steg det i olie. Tilsæt tomater og pure.
Kog saucen i ca. 15 minutter.
Smag til med sukker og cayennepeber.
Hæld saucen i et dybt fad. Læg rullerne i saucen. Pynt med basilikumblade.
Server rullerne lune eller kolde på en buffet eller som forret med brød til.