Sådan Får du din Vase til at Stråle

Hanne Jensen er noget af en ekspert når det kommer til vaser. Det startede som en hobby, hvor hun købte diverse flotte vaser hver gang hun var på loppemarked. Hobbyen voksede sig dog over hovedet ? eller rettere ud af huset! Hun faldt tilfældigvis over en Butik til salg i sit nærområde, og startede byens første antik butik. Hanne deler i denne artikel ud af sin viden om vaser.

Vaser er en af de beholdere, vi har svært ved at finde en brug til i hverdagen. Det er synd, for den flotte Lyngby vase skriger på at blive brugt til et eller andet, selv når den ikke indeholder blomster. Glas og krystalvaser er perfekte muligheder for at skabe nye og interessante attraktioner i hjemmet eller som tilbehør i et værelse.

Kombinér dine vaser med lys, og du får øjeblikkeligt et iøjnefaldende kunstværk! Hvordan kan du omdanne dine almindelige vaser til noget ekstraordinært? Prøv nogle af disse dekorationsidéer, og du vil få dine venner og familie til at snakke løs om hvor genial du er til at dekorere.

Vaser med Lys

Fyld en billig vase – find en i Tiger eller Søstrene Grene – med ornamenter og lys. Begynd med at placere noget julepynt i bunden af vasen. Sæt så enten en LED kæde ned igennem vasen, eller sno det rundt om den.

Dette er en perfekt kreative ide op til jul eller andre helligdage. Du kan også bruge det til at gøre et ensomt hjørne af en skænk eller et bord mere spændende til hverdag. Du kan også placere et par vaser med lys sammen for en interessant ting i dit hjem, og derved øge fokusset endnu mere. Gør det endnu mere spændende ved at variere størrelser og former af vaser.

Sørg for ikke at lade dine små vase-kunstværker stå uden opsyn eller natten over. Nogle mini-lamper bliver meget varme, og kan risikere at sætte ild til det de rør ved.

Vaser i pejsen

Regnfulde sommernætter kan godt være kedelige, så hvorfor ikke gøre dem lidt mere interessante med lys? Pejsen er sandsynligvis tom og ser lidt kold ud nu vinteren er forbi, så lad os fylde det med nogle vaser og lys for at gøre det mere indbydende.

Fyld lys i alle dine yndlingsfarver i din glas eller krystalvase, til vasen er fuld. Gør dette med flere størrelser af vaser. Fyld åbningen af din pejs med de lysende vaser. Sæt strøm til dem ved hjælp af en stikdåse og voila – øjeblikkelig charme og hygge i din stue! Dette er en nem løsning til at forbedre og forskønne det gabende hul i løbet af foråret og sommermånederne.

 

Batterier

Batteridrevne hvide lys er perfekte til at fylde vaser og skabe unik dekoration til ethvert værelse i hjemmet. Sæt batteripakken i glasperler i bunden af vasen og lad lyskæden tilfældigt fylde vasen. Den lysende vase kan placeres på en bogreol, ved vasken i badeværelset eller i soveværelset. Nye LED-batterilamper varer op til 100 timer pr. sæt batterier.