?Køb malermesterens foretrukne maling online

Der er opgaver i hjemmet, vi overlader til professionelle at ordne, og så er der ting, vi kan klare selv. Det meste malerarbejde kan vi sagtens selv klare, hvis vi bare overholder et par gode tommelfingerregler. Det er ikke særlig vanskeligt, når blot man ved, hvad der skal gøres, og hvad man skal undgå at gøre. Både pensler og maling kan man købe i farvehandleren, så der skal ikke så meget til for, at man kan komme i gang. Og det giver en god følelse, når man kan gøre det selv.

Men kvalitet betyder noget, også når det kommer til maling. Bruger man dårlig kvalitet maling, så kniber det med både farveægthed og holdbarhed. Her er beck & jørgensen virkelig et produkt, man kan stole på. For beck & jørgensen har fremstillet maling i høj kvalitet igennem tre generationer, så erfaring og kundskab er blevet opbygget i firmaet igennem mange år. Hvis du skal have maling, der virkelig holder og dækker, så er beck & jørgensen mærket, der kan levere.

Tradition og fornyelse forenet

Siden 1892, hvor dette hæderkronede malerfirma grundlagdes, og tik i dag, er der kommer flere medarbejdere til og lokalerne er vokset. I dag har beck & jørgensen 90 ansatte, og residerer i flotte bygninger i Søborg, nord for København. Her fremstilles maling og malerrelaterede produkter i høj kvalitet. Her finder du malingen som malermesteren selv bruger, også til de mest krævende opgaver. Når man sætter kvaliteten i højsædet, så bliver man lagt mærke til i professionelle kredse. De professionelle kender nemlig forskel på godt og skidt, og vil altid foretrække det bedste.

Farvehandleren på nettet

I vore dage er der stadig masser af fysiske butikker rundt omkring i landet, men der er også en stigende efterspørgsel efter online butikker. DecoFarver har derfor skabt en fantastisk online farvehandel, hvor man kan købe alt det gode fra de traditionelle butikker. En webshop med maling og pensler, bland andet fra det kendte mærke, beck & jørgensen. Her kan du skrive ind og få rådgivning og betjening, som er præcis loge så god, som i de fysiske butikker.