En arbejdsdag i træsko

Der er jobs, som kræver, at man stiller stiletterne, før man går i gang. For mange i håndværkerbranchen er det sjældent, at man har et dansegulv under fødderne. Ofte er arbejdspladsen selve det arbejde, man er i gang med at konstruere. Så er det nyttigt med fodtøj, der kan klare lidt af hvert uden at bryde sammen. Indimellem skal man bevæge sig fra fine, rene gulve og direkte ud på regnvåd jord. Her kræves sko, der kan tages af og på i et snuptag.

Et par gode træsko er guld værd på sådan en arbejdsplads. Er det nødvendigt at tage fodtøjet af og på mange gange i løbet af dagen, så er træsko klart det bedste fodtøj. De giver friheden til hurtige skift, og de kan tåle lidt af hvert. Et par gode træsko kan holde længe. De kan klare lidt mudder eller støv, og man kan lynhurtigt tage dem af og på. Faktisk er træsko et genialt stykke fodtøj. Man har kendt til træsko siden tidernes morgen. 

Husk at få den rigtige størrelse

Pasform er altid vigtigt. Der er ikke noget værre end at sjoske rundt i et par træsko, der ikke passer. Har man fået en forkert størrelse på, så skrider man på hælen og risikerer at vrikke om og forstuve foden. Har man derimod den rigtige størrelse på fødderne, så er man sikkert gående, selv på det mindst skridsikre underlag.

Og har man sikkerhedstræsko på, så er fødderne godt beskyttet mod tab eller fald af tungtvejende materialer. En sikker medarbejder er tryg ved sin beklædning og kan yde mere. Og når der skal knokles, så er fodtøjet vigtigt at have i orden. Fødderne bliver hurtigt trætte, hvis de ikke har de rigtige sko på. Med den rigtige pasform.

Fødderne solidt plantet

At stå sikkert og fast på underlaget er en forudsætning for at kunne arbejde ordentligt. Står man og vakler i et par dårlige træsko, så er der fare for både arbejdsulykker og forsinket færdiggørelse af projektet. Derfor er fodtøjet så uendeligt vigtigt. Fodtøjet fra STARK er gennemprøvet over tid. Her er der tænkt på den enkelte medarbejders ve og vel.