De Vigtigste Rengøringsartikler til Dig Der Flytter Hjemmefra

Når man flytter væk fra sit barndomshjem, så skal man pludseligt til at stå på egne ben. Det er noget der i praksis sker på rigtigt mange forskellige områder: man skal pludseligt lave sin egen mad, tage ansvar for sin egen sengetid, og selvfølgeligt også selv klare både opvask og rengøring. Det er næsten altid en stor omvæltning, og det kan godt blive en kaotisk periode de første par måneder. Der er dog måder du kan hjælpe dig selv til, at gøre det hele mere overskueligt. Den vigtigste af disse er nok, at forberede dig lidt på forhånd. Før du flytter hjemmefra er det eksempelvis en god idé, at have anskaffet dig alle de vigtigste Rengøringsartikler. Hvis først din lejlighed begynder at blive beskidt og ulækker, så er det endnu sværere at finde lysten til, at få gjort noget ved det. Men hvis du ikke har de rigtige artikler til, at gøre den rent, så kan du let komme til at udsætte det igen og igen. Det er logisk nok ikke særligt smart, og det vil resultere i, at din første store rengøring kommer til at blive virkelig frustrerende at komme igennem. Sådan en dårlig start kan let ske at farve dit indtryk af det at gøre rent, og så bliver det sværere at komme ind i en god rutine senere hen. Anskaf dig derfor de rigtige rengøringsartikler fra starten af, så rengøringen er så nem som mulig at komme i gang med.

Men hvad er egentligt de vigtigste rengøringsartikler? Der er selvfølgeligt delte meninger om det, men jeg vil mene, at disse er de absolut vigtigste for folk, der lige er flyttet hjemmefra:

Støvkost med bakke

En støvkost er lille og nem at bruge. Det betyder at du let kan finde plads til den i lejligheden, og at det ikke virker som en stor og tung opgave, at gøre en smule rent hist og her. Det er et meget alsidigt stykke værktøj til rengøringen, og er helt ideelt til en lille studiebolig.

Toiletbørste

Uanset hvor mange farverige kapsler du køber til toiletkummen, så kommer du altså ikke udenom, at den skal skrubbes engang imellem. Her er en toiletbørste vejen frem.

Moppe med spand

Hvis du holder lejligheden nogenlunde ren med støvkosten, så kan du nøjes med at vaske dit gulv en gang hver tredje til fjerde uge. Det er dog vigtigt, at du får det gjort! Anskaf dig en moppe af god kvalitet, som har en medfølgende spand, så du ikke kommer til at udsætte gulvvasken.

Børste og svamp til opvask

Det kan godt være irriterende at vaske op, men det er altså en del af dit nye liv. Det kan dog hjælpe lidt på opgaven, hvis du har både en opvaskebørste og en opvaskesvamp. Nogle ting er nemlig betydeligt lettere at vaske med en børste, mens andre er langt hurtigere at vaske med en svamp. Ved at have begge dele, kan du hurtigt og nemt komme igennem opvasken.