De mest populære loftlamper i 2021

Loftlamper er den mest anvendte belysningsform i de danske hjem. Derudover bliver loftlamper også brugt som et nøglekort i boligindretningen, da de ofte er noget af det første man får øje på, når man træder ind i et lokale. Loftlamper, eller pendler, som de også kaldes, kommer i flere forskellige former, varianter og farver. Herunder kan du høre hvilke typer loftlamper og pendler der var mest populære i 2020 ? en trend der indtil nu, også har været gældende i 2021.  

Kobberfarvede lamper

En type lampe der har haft fremgang flere år i træk, er de kobberfarvede lamper. Disse passer godt ind i både det moderne og det klassiske hjem ? i de moderne hjem, skiller den sig lidt ud i forhold til det lysere og mere minimalistiske design, så den kommer ekstra i fokus, mens det klassiske hjem typisk har mere kraftige farver, hvor den blænder ind. Lamper i messing kan også føjes til denne, som en lille sidenote, da de læner sig en del op af kobberlamperne stilistisk. Lamper i messingfarve var, ligesom de kobberfarvede lamper, et utroligt populært valg i fjor.

Klyngependler

Klyngependlerne er en type lampe, der virkelig blev solgt mange af i 2020. En klyngependel kan enten bestå af flere loftlamper eller pendler der hænger sammen, men kan også være fatninger der hænger frit, også forskudt af hinanden. Nogle vælger tre forskellige typer lamper eller pærer, mens andre foretrækker tre lamper eller pærer som er identiske. Dette er 100% en smagssag hvad man ønsker. Denne type lampe bliver især anvendt i hjørnet i stuen, hvor der ofte benyttes nogle milde lyskilder, som giver en hyggelig og dekorativ belysning.

Glaspendler

Det er ikke en nyhed, men glaspendler er bare en populær løsning, når det kommer til loftlamper. Glaspendler kan typisk både benyttes i stuen, over spisebordet eller i køkkenet. Især sidstnævnte er ofte en brugt variant, da de har en glat overflade som er nem at tørre af for os og snavs, som der tit kan sætte sig fast i et køkken. Glaspendler er ofte en lampetype som man har tre-fire stykker som hænger på række af hinanden, i køkkenet. De kan dog også hænge forskudt af hinanden i stuen, ligesom klyngependlen, som er nævnt ovenfor.